Cégünkről

ISMERJEN MEG MINKET

Közúti szállításra specializálódott vállalkozásunk a Transporter-Hungary Kft. 2009-ben alakult a Balaton déli partján. Több mint 12 éve foglalkozunk gépjárművek és tehergépjárművek, valamint mezőgazdasági és munkagépek belföldi illetve külföldi szállításával, mentésével. A nemzetközi munkagép szállítás mellett olyan fontos munkák elvégzését is képesek vagyunk hatékonyan megoldani, mint a hajók vagy vitorlások szállítását. Szállítási megbízásokat nem csak a Balaton környékén és Somogy megyében, hanem az ország többi részén is versenyképes árakon tudunk vállalni.

Arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek számára a legkedvezőbb megoldást kínáljuk és ezért gépjárműparkunk is igen sokrétű. Szállítóeszközeink között megtalálhatók autószállító trélerek és speciális gépszállító pótkocsik egyaránt, melyeket a fuvarfeladatokra legalkalmasabb szempontok szerint választunk ki. A speciális feladatokra kialakított faborítású trélereink használatával akár 9 tonnás gépek szállítása is megoldható 12 vagy 14 méter hosszúságig.

Járműparkunk sokoldalúsága lehetővé teszi a fuvarfeladatoknak leginkább megfelelő szerelvények összeállítását. Így Ügyfeleink részére mindig  optimális megoldást biztosítunk. Mindig arra törekszünk, hogy versenyképes áron értékesítsük szolgáltatásainkat. Folyamatosan fejlesztjük, korszerűsítjük szolgáltatásaink és eszközeinket a változó megbízói igényeknek megfelelően. Referenciamunkáinkat megtekintve, meggyőződhetnek arról, hogy cégünk megbízható és színvonalas szolgáltatást nyújt mindenfajta szállítási területen.