Konténer szállítás

KONTÉNEREK, MOBILHÁZAK ÉS LAKÓKOCSIK SZÁLLÍTÁSA

A Transporter-Hungary Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik konténerek és lakókocsik szállítása területén. Konténer szállítás kapcsán minden fajta konténert szállítunk:  tároló konténer, tengeri konténer, raktárkonténer, hűtőkonténer, irodakonténer, rendezvénykonténer. Lakókocsik, tartályok, büfékocsik és egyéb mozgásképtelen járművek, tárgyak szállítása is megoldható. Amennyiben szükséges, darus partnerünket ajánljuk a konténer vagy mobilház biztonságos megemeléséhez.

Gépjárműveinkkel és trélereinkkel akár behajtási engedély nélkül is leszállítjuk az adott konténert Budapest területén. Lakóautó vagy mobilház külföldről történő hazaszállítása sem okoz problémát, melyet számtalan sikeres fuvarmegbízásunk bizonyít. Amennyiben két konténer együttes szállítására merül fel az igény, úgy gépszállító trélereinkkel szerelvényben egyszerre szállítjuk azokat a megadott helyre.

Gépparkunk lehetővé teszi mobilházak és lakóautók szállítását az ország egész területén és külföldről egyaránt. Amennyiben szükséges túlméret engedélyek beszerzésében is segítünk és így vállaljuk vállaljuk a mobilházzal kapcsolatos fuvarmegbízásokat. Szakszerű és átgondolt rakományrögzítés a biztosíték arra, hogy az adott lakókocsit vagy mobilházat sérülésmentesen szállítjuk le a megbeszélt helyszínre.

Konténer, mobilház vagy lakókocsi szállítással kapcsolatos ajánlatkéréshez és bővebb információkért keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken.