Gépszállítás

BELFÖLDI ÉS NEMZETKÖZI GÉPSZÁLLÍTÁS. RENDELJE MEG CÉGÜNKTŐL KEDVEZŐ ÁRON!

Fő profilunk egyike a mezőgazdasági-, munkagépek, építőipari- és rakodógépek és veterán gépek szállítása. Túlméretes gépszállítást, engedélybekéréssel és kísérettel együtt is vállalunk.

Cégünk a Transporter-Hungary Kft. szakemberei sokéves gyakorlattal rendelkeznek az építőipari gépszállítás és munkagép szállítás valamint mezőgazdasági gépszállítás megszervezésében, és a szakszerű szállítás teljes folyamatában belföldi és nemzetközi viszonylatban egyaránt.

Sok éves tapasztalattal vállaljuk munkagépek szállítását, ezen belül, földmunkagép szállítást és építőipari gép szállítás elvégzését, kotró, rakodó, markoló, daru, úthenger, bobcat, stb…, vonatkozásában is. Európa országaiból rövid időn belül és kedvező áron megszervezzük kisebb gépek pl.: targonca, mini forwarder, gumiláncos forgókotró szállítását.

Gépszállítási feladatainkat erre kialakított speciális gépszállító trélereinkkel végezzük. A tréler fa borítású, ezért lánctalpas gépek szállítása sem okoz problémát. A 8 tonnáig terhelhető kisnyerges trélerünkkel szinte bármilyen mezőgazdasági gép, rakodógép, építőipari munkagép szállítását szakszerűen megtudjuk oldani.

Egyszerre akár több gép szállítása is lehetséges, mérettől függően. Szakmai felkészültségünk a biztosíték a gyors és kockázatmentes gépszállítás elvégzéséhez.

Amennyiben a rakomány túlsúlyos, útengedélyes, speciális vagy mérete eltér a közúti fuvarozás megengedett paramétereitől, ilyen esetben kivitelezzük a túlméretes szállítmány kísérését és az útvonal megtervezését, ill. rendelkezésünkre áll a túlméretes szállítmány szükséges engedély kikérése is.